ДО УВАГИ ЗАКОННИХ ПРЕДСТВНИКІВ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 22.11.2021 14:22
Кількість переглядів: 319

Рішенням сесїі № 8/14 від 19 листопада 2021 року  прийняті Програма та   Порядок використання коштів з місцевого бюджету на забезпечення виплати матеріальної допомоги дітям з інвалідністю.

          Матеріальна допомога надається дітям з інвалідністю, які зареєстровані та проживають (в тому числі внутрішньо переміщені особи) на території Старомлинівської сільської ради і отримують державну соціальну допомогу дітям з інвалідністю згідно з Законом України «Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю».

 Матеріальна допомога виплачується один раз на рік з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами у розмірі 1.0 тис. грн.

   Матеріальна допомога надається на підставі заяви, поданої одним із законних представників дитини (додаток 1) та документів, визначених пунктом 5 цього Порядку.

   Для отримання матеріальної допомоги до заяви додаються:

1)  копія документа, що посвідчує особу громадянина України (з пред’явленням оригіналу);

копія свідоцтва про народження дитини з інвалідністю ( з пред’явленням оригіналу);

копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (з пред’явленням оригіналу) для осіб, які на дату подання заяви перебувають на обліку, як внутрішньо переміщені особи;

копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають про це відмітку у паспорті);

копія посвідчення дитини з інвалідністю (з пред’явленням оригіналу);

довідка про реквізити поточного рахунку, відкритого в банківській установі;

копії документів, що підтверджують встановлення опіки над малолітніми дітьми.

 ПРОСИМО ВАС В ТЕРМІН ДО 25 ЛИСТОПАДА ЗВЕРНУТИСЬ ДО  ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я СТАРОМЛИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

 Відділ соціального захисту населення та охорони здоров`я Старомлинівської сільської  ради розгляне подані документи, сформує списки  та  перерахує кошти на особові рахунки заявників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь