Офіційні документи

22 Жовтня, 2021 р., 14:29
Із впровадженням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС) стара система, яка всі 30 років незалежності України змушувала людину для звернення по соціальну допомогу від держави збирати численні довідки, вистоювати у чергах, а потім місяцями очікувати на рішення, відійде в минуле.
19 Жовтня, 2021 р., 15:35
Впровадження Єдиної інформаційної системи  соціальної  сфери (ЄІССС) забезпечує прямі, прозорі, партнерські відносини між владою та громадянами. Про це заявила Міністр  соціальної політики  України Марина Лазебна під час спільного брифінгу Мінсоцполітики та Мінцифри: «Цифрова трансформація соціальної сфери».
19 Жовтня, 2021 р., 15:35
З наступного року до Єдиної інформаційної системи  соціальної  сфери (ЄІССС) будуть послідовно підключатись нові громади, а коло послуг соціального характеру, які можна буде отримати через ЄІССС, буде постійно розширюватись. Про це заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час спільного брифінгу Мінсоцполітики та Мінцифри: «Цифрова трансформація соціальної сфери».
06 Жовтня, 2021 р., 15:49
У приміщенні Старомлинівського сільського клубу за адресою вул. Б. Набережна 112 (молодіжний центр «SENS») організовано БАНК ОДЯГУ та предметів домашнього вжитку для громадян, що опинилися в скрутній життєвій ситуації.
01 Жовтня, 2021 р., 11:18
Всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг, отримають підтримку від держави
22 Вересня, 2021 р., 10:02
ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ СТАРОМЛИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь