Участь у третьому регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування»

Дата: 11.10.2021 10:50
Кількість переглядів: 865

Безпечність і якість, як основа реформи системи шкільного харчування, особливості публічних закупівель та проєктний підхід до переобладнання закладів освіти. Про це йшлося під час третього регіонального форуму «Реформа системи шкільного харчування», який відбувся, 8 жовтня 2021 року, в м. Дніпрі за участі Першої леді Олени Зеленської та Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Регіональний форум відвідали голова Старомлинівської сільської ради Михайло Місюк, начальник відділу освіти, культури, сім`ї, молоді і спорту Старомлинівської сільської ради Марина Ігнатенко.

Захід пройшов у межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Олена Зеленська та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерство охорони здоров'я України, Міністерство економіки України, Держпродспоживслужба, Національна асоціація громадського харчування.

В межах форуму проведено практичну панель – демонстрація можливостей сучасного технологічного процесу від команди ГО «Національна асоціація громадського харчування». За 45 хвилин кухарі приготували обід в асортименті з шести страв для 700 людей – учасників форуму, а голова правління Асоціації Орест Степаняк презентував «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.

Учасниками форуму стали представники шести областей – Дніпропетровської, Сумської, Харківської, Запорізької, Луганської, Донецької.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь