ПРОФЕСІЙНА ОРІЄНТАЦІЯ УЧНІВ

Дата: 17.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 339

ПРОФЕСІЙНА ОРІЄНТАЦІЯ УЧНІВ

Профорієнтаційна робота з учнями старших класів є незмінним чинником у визначенні майбутнього. Вибір професії не такий легкий, як здається на перший погляд. Недарма момент, коли необхідно приймати для себе одне з найважливіших рішень – вибір професії, називають другим народженням. Вміти враховувати всі «плюси» і «мінуси» та співставляти зі своїми інтересами, нахилами та вміннями обрану професію, орієнтуватися в потребах суспільства у спеціалістах цієї професії, вимагає в учнів бути інформаційно підготовленими.

12 листопада було проведенно  профорієнтаційний урок онлайн для учнів 11-го класу ЗЗСО І-ІІІ СТ. №1 с. Старомлинівка фахівцем з профорієнтації  Великоновосілківського районного центру зайнятості.

 Детально зупинилися на основних факторах, що обумовлюють вибір людиною тієї або іншої професії: позиція старших членів родини; уподобання товарищів, друзів; поради  шкільних   педагогів; особисті професійні плани; здібності; рівень вимог на суспільне визнання; інформованість та нахили.

Бажання вдосконалюватись має бути головним орієнтиром під час вибору майбутнього фаху. Не потрібно боятися, що зробите хибний вибір, слід лише виявити свої найкращі уміння та навики і впевнено йти до своєї мети! 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь