Переваги використання Електронного кабінету роботодавців

Дата: 23.11.2021 08:50
Кількість переглядів: 363

Для підвищення рівня взаємодії  роботодавців з фахівцями державної служби зайнятості, на Інтернет сторінці служби зайнятості працює «Електронний кабінет роботодавця». Це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець може отримати за допомогою комп’ютера, мобільного телефону чи іншого гаджета, підключеного до мережі Інтернет.

Користуючись Електронним кабінетом роботодавця, підприємці, керівники підприємств, працівники кадрових служб мають можливість спілкуватися з службою зайнятості  в онлайн режимі. Передбачена можливість переглядати подані звіти за формами: 3-ПН, 4-ПН, 1-ПН. Крім того, роботодавець має змогу переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, історію направлень шукачів роботи на співбесіди, виконання договорів щодо громадських робіт та робіт тимчасового характеру.

Детальну консультацію з приводу створення власного Електронного кабінету роботодавців Ви можете отримати звернувшись до відділу взаємодії з роботодавцями Великоновосілківського районного центру зайнятості за                              тел. 0624321569 , 0624321400.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь