Працевлаштування людей з інвалідністю – важливий напрямок роботи служби зайнятості

Дата: 25.11.2021 16:33
Кількість переглядів: 367

Міжнародний день людей з інвалідністю  відзначається щорічно 3 грудня. Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

З метою привернення уваги до проблем осіб цієї категорії, зокрема реалізації їх права на зайнятість, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та забезпечення рівності в суспільстві наприкінці листопада проводиться Загальнообласна Декада зайнятості для осіб з інвалідністю.

         У цей період в центрі зайнятості проведено низку онлайн заходів спрямованих на забезпечення зайнятості безробітних осіб з інвалідністю: Інформаційний вебінар для людей з інвалідністю щодо надання всебічної допомоги у пошуку роботи та підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, загальнообласний захід «Повір у себе: твої можливості та компетенції» за участю соціальних партнерів, Ярмарок вакансій.

         Коли ми об’єднані і є спільне розуміння поставлених цілей, завдань в питаннях працевлаштування, соціального захисту осіб з інвалідністю, то спільні зусилля принесуть позитивні результати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь