Про передплату журналу "Безпека праці на виробництві"

Дата: 26.11.2021 14:57
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

 

 

З метою поширення пропаганди безпечних та нешкідливих умов праці, профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань Великоновосілківське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області пропонує керівникам підприємств, установ та організацій, суб’єктам господарювання передплатитижурнал «Безпека праці на виробництві» на 2022 рік.

Щомісячний профілактично-практичний журнал «Безпека праці на виробництві» постійно висвітлює діяльність Фонду соціального страхування України. Публікації журналу надають практичну допомогу керівникам підприємств, установ та організацій, спеціалістам з охорони праці в організації та впровадженні профілактичних заходів безпеки на виробництві, уникненню, або зменшенню впливу небезпеки і шкідливих чинників у виробничому середовищі, запобіганню виробничому травматизму, забезпеченню здорових і безпечних умов праці.

У журналі постійно друкуються поради, консультації, відповіді на запитання, рекомендації керівникам підприємств, спеціалістам служб охорони праці та інженерно-технічним працівникам


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь