Інформаційний захід для клієнтів пробації

Дата: 30.12.2021 08:21
Кількість переглядів: 324

В рамках співпраці Великоновосілківського районного  центру зайнятості та Волноваського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області 29 грудня відбувся семінар з неповнолітнім  клієнтом пробації. На заході були присутні старший інспектор з ювенальної превенції СП відділення поліції №1 Волноваського РВП ГУ НП в Донецькій області Валентин Демуренко з фахівцем із соціальної роботи Центра соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великоновосілківської селищної ради «Турбота».

Основна мета роботи з цією категорією громадян – це виявлення причини протиправної поведінки та допомога в усвідомленні і виправленні зроблених помилок, а також пошук шляхів та методів їх подолання.

В ході зустрічі провідний фахівець з профорієнтації Юлія Мелащенко ознайомила присутніх з усіма  соціальними послугами служби зайнятості, надала психологічні поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар'єри, наголосила  що для ефективного пошуку роботи  функціонує єдина база вакансій по Україні, яка знаходиться у вільному доступі. Кожному, хто звернувся до  центру зайнятості допоможуть знайти або роботу, взяти участь у громадських або інших роботах тимчасового характеру, пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію, отримати статус безробітного та матеріальну допомогу на випадок безробіття.

  Важливо зазначити, що основна мета роботи із даною категорією громадянвиявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомогти усвідомити і виправити зроблені  ними помилки, знайти шляхи та методи їх подолання. А найголовнішепробудити інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, задуматись про своє життя та майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь